Talomallin valinta

Onnistunut talomallin valinta lähtee aina tulevien asukkaiden tarpeista. Siitä mitä juuri sinä haluat omaan kotiisi.

Mistä kannattaa aloittaa

Onnistunut talomallin valinta lähtee aina tulevien asukkaiden tarpeista. Siitä mitä juuri sinä haluat omaan kotiisi. Muita tärkeitä talomallin valintaan vaikuttavia tekijöitä ovat budjetti ja kaavamääräykset. Ne voivat määritellä hyvinkin tarkasti millaisen talon voit tontille rakentaa, joten tontin hankkiminen ja talomallin valinta kulkevat käsi kädessä.

Lue lisää

 1. Tontin valinta

  16.6.2017

  Listaa perheesi kanssa tärkeät kriteerit asuinpaikan valinnassa. Edullinen tontti saattaakin tarkoittaa kalliita rakentamis- ja asumiskustannuksia jos valintaa ei tee huolella.

  Lue lisää

 2. Rakennustuotteiden laadunvarmistuksen merkitys kuluttajille

  16.5.2017

  Rakennustuotteita koskevan lainsäädännön tavoitteena on varmistaa, että rakennustuotteista saatava tieto on luotettavaa ja vertailukelpoista, kun suunnittelija ja rakentaja arvioivat tuotteiden soveltuvuutta rakennettavaan kohteeseen. Lainsäädännön tehtävänä on myös edistää rakennustuotteiden myyntiä sekä kotimaan että vientimaiden markkinoille lähinnä EU:n alueella.

  Lue lisää

 3. Omatalo Armas sauna

  Saunan suunnittelu

  24.4.2017

  Muuttovalmiin talon Omatalolta ostaessasi on saunan mitoitukset, tekniset asiat ja sisustus mietitty jo yhdessä Harvian ammattilaisen kanssa juuri sinun taloosi toimivaksi kokonaisuudeksi.

  Lue lisää

 4. Omatalo Armas Seinäjoen asuntomessut

  Tulisijan valinta

  10.4.2017

  Tulisijaa valitessa jokaisella on oma tärkeysjärjestys huomioitaville asioille joita voivat olla takan ulkonäkö, lämmitystarve, tunnelmointi, ruuan valmistus tai tarve varalämmönlähteelle.

  Lue lisää

Arkisto »

 1. Talomallin valinta
 2. Tontin valinta
 3. Rakennustuotteiden laadunvarmistuksen merkitys kuluttajille

Tilaa esitteemme