Tontin valinta

Listaa perheesi kanssa tärkeät kriteerit asuinpaikan valinnassa. Edullinen tontti saattaakin tarkoittaa kalliita rakentamis- ja asumiskustannuksia jos valintaa ei tee huolella.

Ennen kuin hurmaannut sisustuksesta, harrastetiloista, perennoista… –mikä on ihanaa ja tulee aikanaan, keskity huolella tontin valintaan.

Listaa perheesi kanssa tärkeät kriteerit asuinpaikan suhteen. Edullinen tontti saattaakin tarkoittaa kalliita rakentamis- ja asumiskustannuksia, jos tontti vaatii paljon maatöitä tai työmatka kasvaa kohtuuttoman suureksi. Rakennuksia laajennetaan ja päivitetään, mutta tontti on ja pysyy. Itä ei muutu länneksi eikä paikka muutu lähemmäksi keskustaa.

Lue lisää

 1. Rakennustuotteiden laadunvarmistuksen merkitys kuluttajille

  16.5.2017

  Rakennustuotteita koskevan lainsäädännön tavoitteena on varmistaa, että rakennustuotteista saatava tieto on luotettavaa ja vertailukelpoista, kun suunnittelija ja rakentaja arvioivat tuotteiden soveltuvuutta rakennettavaan kohteeseen. Lainsäädännön tehtävänä on myös edistää rakennustuotteiden myyntiä sekä kotimaan että vientimaiden markkinoille lähinnä EU:n alueella.

  Lue lisää

 2. Omatalo Armas sauna

  Saunan suunnittelu

  24.4.2017

  Muuttovalmiin talon Omatalolta ostaessasi on saunan mitoitukset, tekniset asiat ja sisustus mietitty jo yhdessä Harvian ammattilaisen kanssa juuri sinun taloosi toimivaksi kokonaisuudeksi.

  Lue lisää

 3. Omatalo Armas Seinäjoen asuntomessut

  Tulisijan valinta

  10.4.2017

  Tulisijaa valitessa jokaisella on oma tärkeysjärjestys huomioitaville asioille joita voivat olla takan ulkonäkö, lämmitystarve, tunnelmointi, ruuan valmistus tai tarve varalämmönlähteelle.

  Lue lisää

 4. Omakotitalon maanrakennustyöt

  21.3.2017

  Maanrakennustyöt tarkoittavat tontin kaivamista, louhimista, murskeen ja sepelin levitystä ja tiivistämistä sekä eristeiden ja tekniikan asennusta.

  Lue lisää

Arkisto »

 1. Tontin valinta
 2. Rakennustuotteiden laadunvarmistuksen merkitys kuluttajille
 3. Saunan suunnittelu

Tilaa esitteemme