Saunan suunnittelu

Muuttovalmiin talon Omatalolta ostaessasi on saunan mitoitukset, tekniset asiat ja sisustus mietitty jo yhdessä Harvian ammattilaisen kanssa juuri sinun taloosi toimivaksi kokonaisuudeksi.

Omatalo Armas sauna

Saunan suunnittelun lyhyt oppimäärä

Onneksi olkoon, olet ilmeisesti siinä kutkuttavassa tilanteessa, että pääset suunnittelemaan uutta saunaa. Muuttovalmiin talon Omatalolta ostaessasi on toki saunan mitoitukset, tekniset asiat ja sisustus mietitty jo yhdessä Harvian ammattilaisen kanssa juuri sinun taloosi toimivaksi kokonaisuudeksi. Kuitenkin oman makusi mukaiset muutokset ovat mahdollisia myös muuttovalmiissa ratkaisussa ja niiden suunnittelussa ammattitaitoinen talomyyjä osaa opastaa sinua.

Lue lisää

 1. Omatalo Armas Seinäjoen asuntomessut

  Tulisijan valinta

  10.4.2017

  Tulisijaa valitessa jokaisella on oma tärkeysjärjestys huomioitaville asioille joita voivat olla takan ulkonäkö, lämmitystarve, tunnelmointi, ruuan valmistus tai tarve varalämmönlähteelle.

  Lue lisää

 2. Omakotitalon maanrakennustyöt

  21.3.2017

  Maanrakennustyöt tarkoittavat tontin kaivamista, louhimista, murskeen ja sepelin levitystä ja tiivistämistä sekä eristeiden ja tekniikan asennusta.

  Lue lisää

 3. Lamella Vintage Latte Parketti

  Kodin lattiamateriaalin valinta

  3.3.2017

  Minkälaisen lattian valitsisin kotiini? Mitä lattiamateriaaleja valitessa kannattaa huomioida ja millaisia ominaisuuksia eri lattiamateriaaleilla on.

  Lue lisää

 4. rakentamisen vaiheet

  Rakentamisen vaiheet

  13.2.2017

  Talon rakentaminen lähtee yleensä liikkeelle unelmasta, unelmasta siitä omasta ja juuri omannäköisestä kodista. Aluksi kannattaakin miettiä omat tarpeet ja toiveet tarkasti, koska onnistunut uuden talon suunnittelu lähtee aina tulevan asukkaan tarpeista.

  Lue lisää

Arkisto »

 1. Saunan suunnittelu
 2. Tulisijan valinta
 3. Omakotitalon maanrakennustyöt

Tilaa esitteemme