Omatalo hakee asiakaspalvelu­vastaavaa Uudellemaalle

Asiakaspalveluvastaava on yhteyshenkilö asiakkaan suuntaan rakennushankkeen kaikissa vaiheissa. Asiakaspalveluvastaavana nimeät suunnittelutiimin rakennushanketta koskien ja aikataulutat suunnittelun, kirjaat tilaukset toiminnanohjausjärjestelmään ja seuraat rakennushankkeen etenemistä.

Tärkein tehtäväsi on asiakaspalvelu: tiedotat asiakasta talohankkeen etenemisestä ja toimit hänen tukenaan rakennushankkeen aikana. Edellytämme hyviä vuorovaikutustaitoja ja arvostamme kokemusta rakennusalan asiakaspalvelutehtävistä.

Tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi pian! Osoitteeseen: tea.boman@omatalo.com

 

Yhteydenotot ja lisätiedot:

Asiakaspalvelupäällikkö Tea Boman 045 3129 888

Omatalon talomyyjä on sinun omamyyjä

Tilatessasi Oman uuden kotisi Omatalolta saat käyttöösi henkilökohtaisen omamyyjän.

Voit olla huoleti koko talonrakennusprojektin ajan kaikkiin talonrakentamiseen liittyvissä kysymyksissä, sillä Omatalon asiakkaana saat käyttöösi henkilökohtaisen OmaMyyjän joka auttaa kiperissäkin kysymyksissä ja palvelee Sinua koko rakentamisen ajan.

Etsi lähin myyjäsi ja ota yhteyttä

Ollaan kuulolla!

Tilaa uutiskirjeemme, niin saat tarjoukset ja tapahtumakutsut aina ensimmäisenä.

Please leave this field empty.

Seuraa meitä!

Tutustu myös rakentaja­videoihimme Youtubessa, käy Facebook-sivuillamme katsomassa viimeisimmät Omatalon kuulumiset ja vilkaise Instagramista tuoreimmat kuvamme.